Selecteer een pagina

Our Price

Home / Price

Leg vrijblijvend jouw vraagstuk aan ons voor!

Leg vrijblijvend jouw vraagstuk aan ons voor!

Wat onze klanten zeggen

Romana heeft veel tijd en moeite in mijn zaak gestoken. Het ging om een boedelverdeling waarbij veel geld mee gemoeid was. Mijn vorige advocaat kon het niet voor mij kunnen regelen. Romana kreeg het wel voor elkaar. Ik beveel Romana aan voor jouw zaken.

Marjan de M.

Zoekend naar een advocaat op het gebied van erfrecht heb ik diverse advocaten gesproken, maar bij Nieuwstaete Advocaten had ik direct een klik tijdens het kennismakingsgesprek. In mijn complexe familiesituatie was het belangrijk dat we het proces gezamenlijk aanpakte. Tevens heb ik zoveel mogelijk zelf kunnen inbrengen om de kosten te beperken. Krijg altijd snel antwoord, meedenken in oplossingen, voorstander voor mediation.

Yvonne J.

 

Bij Nieuwstaete Advocaten is op dit moment sprake van twee zelfstandige kantoren (twee aparte praktijken), die eigen algemene voorwaarden hanteren. Beide kantoren zijn apart op individuele basis verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. Deze twee kantoren zijn wel gezamenlijk werkzaam onder de naam Nieuwstaete Advocaten.

 

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!