Selecteer een pagina

Over ons

Wie zitten er achter Nieuwstaete Advocaten?

Sinds 1994 is het advocatenkantoor van Nieuwstaete Advocaten, opgericht door mr. Romana Sewdajal, een begrip in Zoetermeer en omstreken. Naast Romana is er een team aan diverse persoonlijkheden en expertises werkzaam bij Nieuwstaete Advocaten. Je kunt hier dan ook terecht voor verschillende rechtsgebieden.

Heb je een juridische kwestie waar je zelf niet uitkomt en kun je juridisch advies of hulp gebruiken van een kundig advocatenkantoor? Wij kijken graag met je mee en kunnen je vertellen of wij jou kunnen bijstaan of adviseren. Leg vrijblijvend jouw vraagstuk bij ons neer!

mr. Romana Sewdajal

Advocaat

Lees meer over Romana →

mr. Deliana Scholten

Advocaat

Lees meer over Deliana

Leg vrijblijvend jouw vraagstuk aan ons voor!

Wat onze klanten zeggen

Romana heeft veel tijd en moeite in mijn zaak gestoken. Het ging om een boedelverdeling waarbij veel geld mee gemoeid was. Mijn vorige advocaat kon het niet voor mij kunnen regelen. Romana kreeg het wel voor elkaar. Ik beveel Romana aan voor jouw zaken.

Marjan de M.

Zoekend naar een advocaat op het gebied van erfrecht heb ik diverse advocaten gesproken, maar bij Nieuwstaete Advocaten had ik direct een klik tijdens het kennismakingsgesprek. In mijn complexe familiesituatie was het belangrijk dat we het proces gezamenlijk aanpakte. Tevens heb ik zoveel mogelijk zelf kunnen inbrengen om de kosten te beperken. Krijg altijd snel antwoord, meedenken in oplossingen, voorstander voor mediation.

Yvonne J.

 

Bij Nieuwstaete Advocaten is op dit moment sprake van twee zelfstandige kantoren (twee aparte praktijken), die eigen algemene voorwaarden hanteren. Beide kantoren zijn apart op individuele basis verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. Deze twee kantoren zijn wel gezamenlijk werkzaam onder de naam Nieuwstaete Advocaten.